Financiele administratie

Het bijhouden van financiële administratie is belangrijk voor uw bedrijfsvoering. De beslissingen die u moet nemen voor de bedrijfsvoering kunnen ontleend worden aan de financiële administratie. Op basis van deze gegevens kunt u rapporteren aan de fiscus, aandeelhouders en investeerders. Veel ondernemers hebben helaas geen tijd om de financiële administratie bij te houden en daarom is RAJ Consult om u hierbij te helpen.

RAJ Consult zal de volledige administratie voor u verzorgen zodat u zich kunt concentreren op  de primaire processen van uw bedrijf. Tevens verzorgen wij alle aangiften voor u, zoals :

  • Omzetbelastingaangifte
  • Inkomstenbelastingaangifte
  • Vennootschapsbelastingaangifte
  • Loonbelastingaangifte

RAJ Consult verwerkt de inkoop- en verkoopfacturen in het inkoop- en verkoopboek, wij boeken de kas en bankmutaties in het kas en bankboek. Op basis van deze gegevens krijgt u periodieke resultaten overzicht hierdoor heeft u de juiste inzage in uw debiteuren- en crediteurenstand.

U kunt contact met ons opnemen voor een vrijblijvende advies. RAJ Consult is bereikbaar tijdens kantoor uren op 020-448 06 78 of e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .