Over Ons

Raj Consult > Over Ons

Over Ons

RAJ Consult is opgericht in 2005. En was toen gevestigd in geuzenveld in Amsterdam. In 2012 zijn wij verhuisd naar de huidige locatie in de wijk Nieuw Sloten, omdat de eerste locatie te klein was geworden voor ons kantoor. Wij verzorgen administratie en belastingaangiftes van kleine en middelgrote bedrijven, alsmede hun belastingaangiftes.

De belangrijkste taak van het kantoor is om de resultaten van een onderneming in een overzichtelijke rapportage op te leveren en daarbij de juiste fiscale aangifte in te dienen.

Uw Onderneming Staat Bij Ons Centraal

Voor ons staan niet alleen de keiharde cijfers centraal, maar uw gehele onderneming. U kunt van ons verwachten dat wij actief meedenken met uw gehele organisatie en blijven inspelen op veranderingen in uw financiële situatie. Wij adviseren u op basis van uw wensen, de mogelijkheden, de cijfers (kosten & baten) binnen uw onderneming.

We zijn bescheiden!

Wij onderscheiden zich van andere bedrijven doordat wij goed opgeleide personeel in dienst hebben. Wij geven onze cliënten persoonlijke advies en begeleiding tegen schappelijke tarieven. Tevens geven wij vooraf duidelijkheid van de administratieve kosten, zo heeft u geen verassingen achteraf. Kortom,  uw belang staat voorop. Hierdoor kunnen wij kwalitatieve diensten leveren.